Informatii livrare

LIVRAREA comenzilor

Cand comanzi de la automag.ro, se pot alege optiunile de livrare de mai jos:

  1. Livrarea prin curier

  2. Ridicare personala de la sediul automag.ro

Livrarea prin curier

Automag.ro se obligă să livreze comenzile în maxim 24-48 de ore (dacă produsele sunt pe stoc) după confirmarea disponibilității produselor.

Comenzile de peste 300 lei, beneficiaza de livrare GRATUITĂ (daca adresa de livrare este acoperita de firma de curierat).

 

Pentru comenzi sub 300 lei, taxa de curierat este de 25 lei (TVA inclus). 

Taxa pentru kilometrii suplimentari sau kilograme in plus se va comunica telefonic de catre consilierii automag.ro la confirmarea comenzii.

 

Anvelopele, jantele, bateriile si butoaiele >= 20L se taxează separat în funcție de greutate si volum. In cazul anvelopelor, transportul este gratuit doar pentru comanda a cel putin 4 anvelope. Datorită condiţiilor dificile de transport prin curier a bateriile auto, taxa de transport se va comunica la confirmarea comenzii de catre consilierii automag.ro.

In cazul platilor prin OP, produsele vor fi trimise clientului după confirmarea plății.

 

În cazurile în care cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare menționată, curierul îl va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Dacă în termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi încheiată, coletul va fi returnat si comanda va fi anulata. Cumpărătorul poate relansa comanda respectivă, urmând să suporte costurile unei noi livrari.

 

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, consilierii automag.ro vor informa cumpărător despre noul termen de livrare. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către acesta, comanda va fi anulată.

În cazul în care la primirea coletului prin curier, acesta prezintă deteriorări vizibile, recomandam cumpărătorului să refuze recepția lor și să semnaleze acest incident imediat prin email la office@automag.ro sau prin telefon la 0371 346 961.