Termeni și condiții

Efectuarea unei precomenzi pe site-ul www.automag.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile de mai jos:


În urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat și nu este confirmarea că produsele sunt pe stoc sau că prețul este întotdeauna corect. Acest mail este informațiv și nu creează obligații contractuale.
Comanda este validă și se onorează după ce sunteți contactat și vi se confirmă stocul și prețul reperelor comandate.
Informațiile furnizate către www.automag.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea precomenzilor sau a cererilor de ofertă), conform legilor în vigoare. www.automag.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu incurajeaza spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

Produsele comercializate prin intermediul www.automag.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însotite de factură fiscala. De asemenea, atăt prețul cât și specificațiile tehnice nu reprezintă nici un fel de obligație contractuală, și pot fi schimbate fără nici o notificare în prealabil. Fotografiile produselor au caracter informațiv și pot exista diferențe între acestea și produsul în sine.
Produsele comercializate de www.automag.ro, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor și listelor editate de producători. Garanția se aplică în conformitate cu Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanția asociată acestora și O.G. nr.21/1992 privind protecția consumatorului. Termenul de garanție acordat de www.automag.ro se acordă pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosință îndelungată, conform specificațiilor tehnice ale producătorului dar nu mai mult de 18 luni de la data înscrisă pe factura de vanzare.
Produsele comercializate de www.automag.ro se livreaza numai în urma comenzilor efectuate online, în limita stocurilor disponibile. Modificarea prețurilor produselor afișate pe site se poate face fără o înștiințare prealabilă.


La anumite produse cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirecție, etrieri frână, casete de direcție, turbocompresoare, etc. pentru a beneficia de prețul afișat pe site, se poate solicita piesa veche de pe mașină la schimb sau se percepe suplimentar o taxă de piesă veche. Piesele vechi la schimb se returnează în termen de maxim 14 zile. Taxa va fi comunicată de către consilieri înainte de confirmarea comenzii.

Vă rugăm insistent ca la primirea coletului sa receptionați cu atenție piesele primite! Eventualele sesizări legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu încheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat! Sesizările ulterioare vor fi extrem de greu de soluționat, deoarece fără acest process verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasă la răspundere!