Retur

  1. Pentru a plasa un retur, accesati secțiunea "Comenzi de retur" sau dați click aici.
  2. In cazul în care ați selectat opțiunea de comanda fără cont, accesați pagina de creare cont, apăsând click aici
  3. Creați un cont folosind aceeași adresa de email pe care s-a plasat comanda, și o veți vedea in secțiunea de la punctul 1
  4. Odată creat contul, trebuie doar să selectați din listă, comanda, apoi produsul pentru care vreți să faceți retur.
  5. Trebuie doar să apăsați butonul Salveaza, si comanda s-a înregistrat. In termen de maxim 4 zile lucrătoare veti fi contactat de către curier pentru a ridica produsul de la dumneavoastra. 
  6. Banii se vor restitui in contul IBAN, in termen de maxim 14 zile lucratoare, din momentul în care piesa a fost preluată de către departamentul de retururi.
Atentie: Va rugăm să nu trimiteti colete cu produse pentru retur pe cont propriu. Aceste colete se vor intoarce la expeditor, și nu vă vom rambursa costul de transport.

Te rugăm să ții cont de condițiile de retur de mai jos. 
RETUR:

Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate de pe automag.ro, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea lor, conform OUG 34/2014 art. 9/1.

Cum returnezi produsele:
Produsele se pot returna in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care au fost receptionate. Asadar, asteptam cererile de retur, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii produsului.

Produsele trebuie returnate in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, FARA URME DE MONTAJ si toate documentele cu care au fost livrate. 

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

Inainte de a returna un produs achizitionat de la automag.ro, consumatorul trebuie sa comunice intentia sa, la adresa de e-mail office@automag.ro. sau pe WhatsApp,
Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat, dupa completarea cererii de retur, "Comenzi de retur
In cazul retururilor, nu se poate opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor restitui in contul IBAN, dupa inspectia pieselor.

SC PARTS BY TESSA SRL
J26/2002/2021 / RO45382245

Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite şi insotite de toate accesoriile şi documentele primite impreuna cu produsele.

         Returul va fi refuzat in urmatoarele situatii:
Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice.
Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate.
Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale.
Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
Produsele de origine comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale autovehiculului si seria de sasiu sau aceastea au fost comunicate eronat.
Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans.
Lichide auto (uleiuri motor, transmisie, lichid frana, etc.)
 
ATENTIE! Pentru piesele originale (OE), aftermarket (AM - OEM) cat si echipamente service care au fost aduse la comanda expresa a clientului NU se accepta retur.
Meniu
Ne poti suna
+40373808987
Whatsapp
Contacteaza-ne