Triunghi reflectorizant auto

Afisare 1 - 4 (din 4 produse)
Imagine
Cod
Denumire produs
f-rating
Pret
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 70113903
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 83455
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 12160441
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: TGR001

Afla mai multe despre Triunghi reflectorizant auto

Imagineaza-ti ca esti pe drum, noaptea, si brusc masina cedeaza. Ce faci? Acesta este doar unul dintre cazurile in care un triunghi reflectorizant auto te poate salva si ajuta sa avertizezi ceilalti soferi despre prezenta ta pe sosea, astfel incat sa reduci riscul de producere a unui accident.

Aceste triunghiuri reflectorizante auto din gama Automag.ro sunt construite pentru a fi durabile si vizibile. Ele sunt fabricate din plastic rezistent si sunt echipate cu benzi reflectorizante care stralucesc cand sunt luminate de farurile unei masini. Dimensiunea standard a unui triunghi auto este de aproximativ 40-50 cm, iar culoarea rosie asigura o vizibilitate maxima.

Tipuri de triunghiuri auto

In oferta magazinului nostru online, exista mai multe tipuri de triunghiuri auto. Cele mai comune sunt cele standard, care sunt obligatorii pentru orice vehicul. Apoi avem triunghiurile pliabile, care sunt foarte practice si usor de depozitat. Si pentru un plus de siguranta, exista triunghiurile cu LED-uri, care ofera un nivel de vizibilitate crescut.

In Romania, si in multe alte tari, detinerea unui triunghi reflectorizant auto este obligatoriu prin lege. Nu respecti aceasta regula? Te poti astepta la sanctiuni. Asigura-te ca triunghiul reflectorizant auto pe care il ai respecta normele europene de siguranta.

In consecinta, un triunghi auto nu este doar un accesoriu obligatoriu, ci un element crucial pentru siguranta rutiera. Din acest motiv, iti recomand sa investesti intr-un triunghi de calitate si sa-l folosesti corect. Siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic depinde de asta. Profita de ofertele de pret avantajos si plaseaza comanda. In plus, vei beneficia de livrare rapida, in toata tara.
Meniu
Ne poti suna
+40373808987
Whatsapp
Contacteaza-ne