Oglinda unghi mort

Afisare 1 - 1 (din 1 produse)
Imagine
Cod
Denumire produs
f-rating
Pret
0 review-uri
  • Producator: CARPRISS
  • Cod: 72414050

Afla mai multe despre Oglinda unghi mort

Asigura-te din toate pozitiile, cu ajutorul unei oglinzi pentru unghiul mort! Aceasta are rolul de a suplimenta dotarile standard ale masinii tale si de a-ti oferi o imagine mai buna asupra celorlalti participanti la trafic, cat si asupra pozitionarii tale fata de acestia.

Unghiul mort reprezinta pozitia in care oglinzile din dotarea standard a masinii nu iti pot oferi vizibilitatea. Aceasta sintagma face referire la anumite zone din jurul automobilului, pe care soferul nu le poate vedea in mod obisnuit, prin geam sau in oglinzi. Acum, noi iti punem la dispozitie posibilitatea de a-ti suplimenta capacitatea de vedere a pozitiei in care te afli atunci cand esti in trafic.

AutoMag.ro are o varietate de modele de produse, astfel incat sa poti alege tipul de oglinda pentru unghi mort potrivit vehiculului pe care-l conduci. Dotarea masinii cu o oglinda unghi mort se va dovedi eficienta si utila atat in trafic, in timpul condusului, cat si in momentul efectuarii parcarii. Astfel, vei avea o vedere mai buna in lateral si in spate si vei putea evita lovirile accidentale in momentul realizarii manevrelor de parcare sau a depasirilor.

Articolele din oferta magazinului nostru online sunt realizate din materiale de calitate, care iti ofera claritate si precizie pentru obiectele reflectate in oglinda. Montarea acestor dispozitive este facila si, in plus, beneficiaza de un design simplu si elegant, usor de integrat in decorul general al vehiculului.

Consulta oferta completa si comanda oglinda auto pentru unghi mort, care sa devina ”al treilea ochi” al tau, astfel incat sa uiti de pericolul reprezentat de accidentele produse din nevoia unui plus de atentie. Profita de ofertele avantajoase de pret si bucura-te de livrare rapida, oriunde in tara!

Meniu
Ne poti suna
+40373808987
Whatsapp
Contacteaza-ne