Inaltator auto copii

Afisare 1 - 4 (din 4 produse)
Imagine
Cod
Denumire produs
f-rating
Pret
0 review-uri
  • Producator: CARPRISS
  • Cod: 71420804
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 77913BL
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 77913GR
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 77913BK

Afla mai multe despre Inaltator auto copii

Inaltatorul auto pentru copii are rolul de a ajuta copilul sa ajunga la o inaltime ideala pentru a putea folosi centura masinii in mod corect. Principala caracteristica a acestuia o reprezinta lipsa unor centuri integrate, a tetierei si a spatarului. 

AutoMag.ro are o gama variata de scaune inaltatoare, pentru siguranta maxima a celor mici, in timpul calatoriilor cu masina. Toate produsele din oferta noastra sunt in conformitate cu standardul european de siguranta CE R44/04 (scaune auto pentru copii) si ofera siguranta si confort maxim micutilor.

Toate produsele din gama AutoMag.ro au fost gandite pentru siguranta si confortul micilor calatori. Acestea sunt extrem de comode, construite anatomic si din materiale de buna calitate.

Fie ca esti in cautarea unui inaltator pentru copii proiectat pentru prichindeii cu greutatea intre 15 si 36 kg, fie cu greutatea de 25-36 kg – in oferta AutoMag.ro vei gasi modelul dorit. Avem articole dotate cu instalare in masini echipate cu centura de siguranta in 3 puncte, dar si pentru masini cu fixare suplimentara cu sistemul ISOFIX.

In plus, toate inaltatoarele auto pentru copii au un scaun spatios, cu perna groasa, care sa ofere confort sporit micutului pe toata durata calatoriei. In plus, acestea sunt dotate cu cotiere ergonomice si au o constructie rezistenta ce asigura utilizare de lunga durata. Tapiteria de calitate superioara se curata usor si isi pastreaza aspectul intact vreme indelungata.

Consulta oferta completa si comanda modelul de inaltator auto potrivit masinii si stilului copilului tau! Confortul si siguranta prichindelului sunt prioritare. In plus, beneficiezi de pret avantajos la intreaga gama de produse si garantie de 2 ani.
Meniu
Ne poti suna
+40373808987
Whatsapp
Contacteaza-ne