Prelate auto

Afisare 1 - 3 (din 3 produse)
Imagine
Cod
Denumire produs
f-rating
Pret
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 12132624
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 12176462
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 10017ML

Afla mai multe despre Prelate auto

Huse auto exterior
 
Desi nu mai sunt tocmai "la moda", din motive mai mult sau mai putin lesne de inteles, modelele de huse auto (de exterior) isi pastreaza in continuare utilitatea, aceea de a proteja masinile de intemperii, de frig, dar si de zgarieturi sau alte posibile incidente. Motivele pentru care prelatele auto nu mai sunt chiar atat de intalnite sunt diverse, unul fiind faptul ca multe parcari sunt subterane, iar altul - faptul ca se construiesc din ce in ce mai multe case cu curti si garaje proprii.
 
Totusi, in cazul in care ai nevoie de o husa de masina, trebuie sa stii ca, in oferta AutoMag, gasesti mai multe modele, marimea L sau XL, de diferite dimensiuni, potrivite pentru majoritatea masinilor aflate in prezent in circulatie (sau, mai degraba, stationate/parcate).
 
H2: Prelate auto - pret mic, acoperire totala!
 
Prelatele de masina pe care ti le punem la dispozitie au un pret redus atat la propriu, cat si la figurat - daca esti cumparatorul potrivit la momentul potrivit, poti beneficia de un discount de pana la 20% din valoarea produsului, ceea ce se traduce in cateva zeci de lei!
 
Vrei sa comanzi huse auto/prelate de masina din oferta AutoMag? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul dorit, sa il adaugi in cosul virtual sau sa ne suni la 0737 068 082, iar produsul va ajunge la tine in maximum 24-48 de ore, cu livrare gratuita a coletelor a caror valoare depaseste suma de 400 de lei!
 
AutoMag - huse prelate auto de exterior cu... acoperire totala!
Meniu
Ne poti suna
+40373808987
Whatsapp
Contacteaza-ne