Vesta reflectorizanta

Afisare 1 - 3 (din 3 produse)
Imagine
Cod
Denumire produs
f-rating
Pret
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: VST001
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: IN2416
0 review-uri
  • Producator: MTR
  • Cod: 55897A

Afla mai multe despre Vesta reflectorizanta

O vesta reflectorizanta auto face parte dintre acele accesorii aparent nesemnificative, insa care, la un moment dat, mai mult sau mai putin dorit, poate face diferenta, la propriu, dintre viata si moarte. Imagineaza-ti urmatorul scenariu: trebuie sa te opresti pe marginea drumului, fie pentru a egaliza presiunea in anvelope, fie pentru a descarca anumite materiale sau obiecte din portbagaj. Sau, din contra, autoturismul tau este implicat intr-o coliziune usoara si trebuie sa stai in jurul sau, pana la sosirea echipajelor de urgenta sau a organelor abilitate.

In ambele situatii descrise mai sus, dar si in multe altele, ai nevoie de veste reflectorizante, care sa iti semnaleze prezenta pe carosabil intr-un mod cat mai vizibil cu putinta.

Modele veste reflectorizante, diverse culori

Oferta AutoMag.ro de veste reflectorizante include nu doar produse clasice, celebrele modele galben fosforescent cu dungi gri, ci si culori diferite, precum verde lime, in functie de preferinte, situatie etc. Acestea sunt realizate din poliester, au o dimensiune universala (de obicei XL) si dispun de o capacitate foarte mare de reflexie, dungile orizontale si verticale fiind vizibile de la o distanta consistenta.

O vesta reflectorizanta auto este extrem de utila pentru schimbarea unei roti, reparatia unei pene ivite pe carosabil etc., dar si pentru biciclisti (fiind, de altfel, obligatorie pentru acestia din urma). Mai ales pe timp de noapte, dar si in conditii de vizibilitate redusa (ceata, ploaie etc.), o asemenea vesta poate face diferenta pentru integritatea ta si a celorlalti participanti in trafic.

Alege AutoMag.ro, alege siguranta si predictibilitatea!
Meniu
Ne poti suna
+40373808987
Whatsapp
Contacteaza-ne