Termeni și condiții

Termeni și condiții

 

Vă rugăm să parcurgeți acest document cu atenție. Prin accesarea site-ului AUTOMAG aflat la adresa automag.ro, denumit în continuare “AUTOMAG” sau prin orice alt fel de accesare a conținutului acestui website, sunteți ținut să respectați termenii documentului de mai jos asupra cărora ați fost de acord. Acest website este menținut și actualizat de compania PARTS BY TESSA S.R.L . 

În situația în care nu sunteți de acord cu termenii prezentului document, vă rugam să părăsiți site-ul AUTOMAG și să nu mai accesați acest site. Orice acces al site-ului AUTOMAG va fi considerat, de acum încolo, un accept al termenilor și condițiilor conținute în documentul de mai jos. 

Folosirea, incluzând vizitarea site-ului automag.ro (denumit în continuare Site), implica acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. 

Efectuarea unei precomenzi pe site-ul www.automag.ro reprezintă acordul dumneavoastră 


 În urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat și nu este confirmarea că produsele sunt pe stoc sau că prețul este întotdeauna corect. Acest mail este informativ și nu creează obligații contractuale.
 Comanda este validă și se onorează după ce sunteți contactat și vi se confirmă stocul și prețul reperelor comandate.
 Informațiile furnizate către www.automag.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea precomenzilor sau a cererilor de ofertă), conform legilor în vigoare. 
 
 Produsele comercializate prin intermediul nostru sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscala. De asemenea, atât prețul cât și specificațiile tehnice nu reprezintă nici un fel de obligație contractuală, și pot fi schimbate fără nici o notificare în prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produsul în sine.
 Produsele comercializate de www.automag.ro, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor și listelor editate de producători. Garanția se aplică în conformitate cu Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanția asociată acestora și O.G. nr.21/1992 privind protecția consumatorului. Termenul de garanție acordat de www.automag.ro se acordă pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosință îndelungată, conform specificațiilor tehnice ale producătorului dar nu mai mult de 18 luni de la data înscrisă pe factura de vânzare.
 Produsele comercializate de www.automag.ro se livrează numai în urma comenzilor efectuate online, în limita stocurilor disponibile. Modificarea prețurilor produselor afișate pe site se poate face fără o înștiințare prealabilă. 

 

La anumite produse cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirecție, etrieri frână, casete de direcție, turbocompresoare, etc. pentru a beneficia de prețul afișat pe site, se poate solicita piesa veche de pe mașină la schimb sau se percepe suplimentar o taxă de piesă veche. Piesele vechi la schimb se returnează în termen de maxim 14 zile. Taxa va fi comunicată de către consilieri înainte de confirmarea comenzii. 

Vă rugăm insistent ca la primirea coletului sa recepționați cu atenție piesele primite! Eventualele sesizări legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu încheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat! Sesizările ulterioare vor fi extrem de greu de soluționat, deoarece fără acest proces verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasă la răspundere! 

 

Protecția proprietății intelectuale 

Conținutul și designul site-ului AUTOMAG, precum și orice alt material având legătură cu acesta ca de exemplu, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date aparțin PARTS BY TESSA S.R.L și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele automag.ro fără a deține o permisiune scrisă din partea societății PARTS BY TESSA S.R.L 

Folosirea fără acordul companiei proprietare a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. 

Înregistrare, parolă, responsabilități și securitatea datelor 

Accesul dvs. la anumite servicii/produse și informații din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvăluiți nimănui aceasta parola. Site-ul AUTOMAG nu va cere niciodată parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfătuim deci sa nu dezvăluiți aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiți sa semnați log off / sign out / deconectare din contul dvs. in automag.ro sau alte servicii online oferite de PARTS BY TESSA S.R.L, la sfârșitul fiecărei sesiune de utilizare a acestora. Va sfătuim de asemenea sa închideți fereastra browser ului in care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. in site-ul furnizat de AUTOMAG. 

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondentă dvs. atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public. 

Parola dumneavoastră este confidențială, netransmisibila iar utilizarea parolei de către o alta persoana decât cea autorizata conduce la anularea accesului in platforma automag.ro. 

Sunteți direct răspunzător de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. 

Aveți obligația să sesizați PARTS BY TESSA S.R.L în legătură cu orice utilizare neautorizată a parolei și a înregistrării dumneavoastră. 

PARTS BY TESSA S.R.L nu va fi răspunzătoare pentru nici o pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea acestei prevederi de către dumneavoastră. 

 

Prin accesarea site-ului nostru confirmați că sunteți de acord să mențineți confidențialitatea tot timpul, să nu dezvăluiți, raportați, să faceți publice, direct sau indirect, să transferați sau să folosiți, în scopuri personale sau ale terților, informațiile confidențiale primite. 

În cazul în care se constată utilizarea contului dvs. de către alte persoane, PARTS BY TESSA S.R.L iși rezervă dreptul să suspende sau sa desființeze contul dumneavoastră și sa refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-urilor PARTS BY TESSA S.R.L 

 

Frauda 

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul Site-ului, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor Site-ului și va putea determina punerea în miscare a unei cercetari penale împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fără permisiunea anterioara scrisă a PARTS BY TESSA S.R.L. 

 

Informațiile pe care le colectam 

Datele pe care AUTOMAG le prelucrează sunt datele cu caracter personal furnizate de către fiecare dintre utilizatorul site-ului, în scopul furnizării de servicii/produse de cea mai buna calitate, precum și servicii de marketing, reclama și publicitate. 

Prin intermediul paginii de internet utilizatorii pot furniza informații referitoare la datele lor personale (nume și prenume, adresa de email, nr. telefon). Aceste informații pot fi furnizate și la sediul societății, transmise în format fizic sau electronic prin telefon/ email/poșta către PARTS BY TESSA S.R.L sau în cadrul unor evenimente la care AUTOMAG participă. 

Datele pe care le furnizați sunt « date cu caracter personal » conform prevederilor GDPR și prin completarea acestor formulare va exprimati acordul expres și neechivoc ca orice date cu caracter personal, precum și orice informatii furnizate, sa fie stocate, procesate și folosite de PARTS BY TESSA S.R.L 

 

Utilizarea site-ului automag.ro 

automag.ro colectează in mod automat anumite informații, pe care le stochează in rapoartele sale de trafic prin Google Analytics și rapoarte interne. Informațiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitați, regiunea sau localizarea generala de unde accesați site-ul, precum și tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesați. In plus, colectează și un istoric al paginilor pe care le accesați. 

 

Utilizam aceasta informație in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce măsura paginile site-ului corespund nevoilor de afișare ale dispozitivului tău particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci când livrează pagini către anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendințe, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre. 

De asemenea, colectam informații demografice statistice care ne ajuta sa identificam preferințele utilizatorilor automag.ro. 

 

Divulgarea către companii care colaborează  cu AUTOMAG 

Datele tale personale pot fi comunicate oricărei companii care face parte din grupul nostru, în cazul în care considerăm că este în interesul nostru legitim să o facă în scopuri administrative interne (de exemplu, SAP, CRM) sau pentru auditarea și monitorizarea proceselor noastre interne. 

Putem, de asemenea, să transferam informațiile tale personale către companiile din grupul nostru, care ne furnizează produse și servicii, cum ar fi sistemele de tehnologie a informației. Accesul la informațiile tale personale este limitat la acei angajați care trebuie să cunoască informațiile personale și pot include angajații din departamentele de marketing, comercial, tehnologia informației și de securitate. 

 

Divulgarea către terți 

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, catre următoarele categorii de terți: 

(a) companiile care ne furnizează produse și servicii (împuterniciți), cum ar fi: 

(i) servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile site-ului AUTOMAG. 

(ii) agenții de infrastructură (alte părți care gestionează newsletter-ul de e-mail, marketing prin SMS sau alte tipuri de marketing) 

(b) companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu. 

(c) alte parti, cum ar fi autoritățile și instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații și alți consultanți externi, a căror activitate implica necesitatea cunoașterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvăluire. 

 

De asemenea, vom dezvălui datele tale personale unor terțe parți: 

a. Dacă ne dai consimțământul tău pentru aceasta dezvăluire; 

b. Către persoane care demonstrează ca acționează legal in numele tău; 

c. Acolo unde este in interesul legitim al AUTOMAG sa administreze, sa crească și sa iși dezvolte afacerea: 

i. Daca vindem afacerea sau parți din aceasta, am putea dezvălui datele tale personale catre cumparatorul potential al afacerii ori partilor sale, avand in vedere necesitatea de a mentine continuitatea afacerii. 

ii. Daca AUTOMAG ori o parte substanțiala a bunurilor sale sunt achizitionate de o terta parte, caz in care datele cu caracter personal prelucrate de AUTOMAG vor face parte din proprietățile transferate. 

iii. Daca suntem obligați prin lege sa dezvăluim un anumit tip de informație, in cazul unor solicitări legale a funcționarilor guvernamentali, ori in situația in care suntem obligați sa respectam cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegală. 

d. pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală; sau 

e. pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța site-ului, angajaților noștri, clienților, furnizorilor sau altor persoane. 

 

Restricții cu privire la utilizarea informațiilor de către terți 

Orice terțe părți către care dezvăluim informațiile tale personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile dvs. personale doar în scopurile specific identificate de noi. Vom asigura întotdeauna că orice terțe părți către care dezvăluim informațiile tale personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea îndoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când dezvăluirea nu este decizia noastră. 

Cu excepția situațiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvălui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile tale personale unei terțe părți fără a te notifica și, dacă este cazul, fara a obține consimțământul tău 

 

Drepturile tale, ca utilizator al Automag 

Regulamentul European recunoaște persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor), de aceea va rugam sa citiți  despre drepturile persoanelor vizate la Politica de confidențialitate . 

 

 

 

 

Durata de stocare a datelor 

Datele dumneavoastră vor fi păstrate de AUTOMAG, pe durata derulării colaborării la care sunteți parte sau pentru o perioada care nu depășește perioada necesara pentru a atinge scopurile descrise sau pentru orice alta durata necesara in virtutea obligațiilor legale de păstrare aplicabile societății, instituite prin legislația naționala sau internaționala. 

 

Securitate 

PARTS BY TESSA S.R.L se angajează să protejeze datele dumneavoastră personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și sa ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc. 

În timpul furnizării a datelor dumneavoastră personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizați, transmiterea de informații între dumneavoastră și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrieți sa fie monitorizat de terți, spre exemplu, făra ca noi sa putem face nimic în aceasta privința). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor dumneavoastră personale transmise prin intermediul internetului. Înțelegeți, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul risc. Odată 

ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta. 

 

Litigii 

Orice litigiu apărut între Clienți și PARTS BY TESSA S.R.L va fi soluționat pe cale amiabilă. In cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată de la sediu PARTS BY TESSA S.R.L 

 

Dispoziții finale 

PARTS BY TESSA S.R.L nu este responsabila de costurile și/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor de pe Site, respectiv din imposibilitatea de a le accesa. 

PARTS BY TESSA S.R.L nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale Site-ului. 

Prin completarea formularelor găzduite de acest site, cu datele personale sunteți de acord cu utilizarea acestor informații de către PARTS BY TESSA S.R.L pentru a va comunica ofertele speciale și informații actualizate despre produsele și serviciile oferite de catre PARTS BY TESSA S.R.L 

AUTOMAG S.R.L, proprietarul automag.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti, cu excepția celor anterior menționate, însa poate transmite date în cazul în care exista o obligație legala în acest sens sau acest lucru este necesar pentru urmarirea intereselor PARTS BY TESSA S.R.L și sa le folosească numai în scopul comunicării cu clienții săi, al informării acestora cu privire la funcționarea site-ului, ofertelor acestuia și a altor oferte ale societății. 

 

 

Site-ul conține link-uri către alte site-uri, PARTS BY TESSA S.R.L nu preia nici o responsabilitate pentru disponibilitatea sau conținutul site-urilor de internet ale pârților terțe și nu este responsabil pentru tranzacții privitoare la mărfuri sau prestări de servicii oferite de către asemenea site-uri de internet ale părților terțe. 

PARTS BY TESSA S.R.L nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (nu dăm către alte persoane adresa de email ), nu vinde și nu oferă adresă dumneavoastră de e-mail, obținută prin completarea formularelor puse la dispoziție pe portalul nostru. 

Pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către PARTS BY TESSA S.R.L accesul neautorizat al oricarui utilizator este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare. 

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. 

 

Schimbarea termenilor prezentului acord. 

PARTS BY TESSA S.R.L este îndreptățit, fără notificare și fără îndeplinirea unor alte formalități, să schimbe termenii prezentului acord. Atunci când acești termeni se vor modifica însă, AUTOMAG vă va notifica prin intermediul emailului și prin publicarea în prima pagina a site-ului, a comentariului schimbărilor intervenite. Accesul în site și folosirea site-ului automag.ro după momentul notificării sau al afișării comentariilor privind schimbările pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord. 

De asemenea, unele produse oferite de site-ul automag.ro pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de promotii, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de accesarea produsului. 

 

Informații de contact 

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale la adresa de e-mail: office@automag.ro sau prin poștă sau curier la adresa Loc.: Târgu Mureș, Str. Podeni nr. 66, Jud. Mures PARTS BY TESSA S.R.L. 
RO45382245
J26/2002/2021

Meniu
Ne poti suna
+40373808987
Whatsapp
Contacteaza-ne